Galambos Dorina Unokáink is főzni fogják Péterfi Attila saláta UFF-videó Péterfi-Nagy Évi tonhal Pély Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az UFF-os lányok, azaz Galambos Dorina, énekesnő és Péterfi-Nagy Évi, újságíró barátsága a konyhában kezdődött, azóta elválaszthatatlanok - a konyhán kívül is. Ti hűtős képeket küldtök nekik, a lányok kitalálják, elkészítik az ételeket, a férjek pedig - Pély Barna és Péterfi Attila (B the First) - megzenésítik és megeszik! Kövessétek videoreceptjeiket minden héten itt a Life.hu-n!

Anikó nevű kedves követőnk, aki Krakkóból is figyel minket, küldött nekünk képet, egy igazán megható levél kíséretében. Köszönjük, és a remekül sikerült salátához az alapanyagokat is. Ebből a videóból kiderül, hogy miért érdemes sót tenni a tojás főzővizébe. Illetve sor került arra, amire eddig még sosem, hogy most kivételesen együtt buliztunk a fiúk Anikónak írt dalára.

Tonhalsaláta gazdagon

1 fej saláta
1 fej lilahagyma
1 gerezd fokhagyma
2 doboz tonhal
2 db paradicsom
2 db retek
4 db tojás
5-6 db olívaolajas szárított paradicsom
100 g olívabogyó

A tojást megfőzzük. Az összes hozzávalót - megtisztításuk után - ízlés szerint felaprítjuk, és jól összekeverjük az összenyomkodott tonhallal. Pirítóssal tálaljuk. Kerti piknikezésre kifejezetten ajánljuk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.