Megható videó! Így búcsúzik el egy anya az elhunyt gyerekeitől

Forrás: Facebook/Support for Neville-Lake Family -
halál videó gyerekek család megható autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs is annál szörnyűbb dolog a világon, mikor egy édesanyának el kell temetnie a gyermekét. Jennifer Neville-Lake és férje mindhárom csemetéjét elveszítette egy autóbalesetben. 

A kilencéves Daniel, az ötéves Harry, és a kétéves Milly tragikus halálát egy részeg sofőr okozta még szeptember közepén. A szülők a mai napig nem tudták feldolgozni a történteket, és gyászolják a gyerekeket. Az anya most egy videót tett közzé, melyen a gyerekek éppen nekik készülnek egy táncos műsorral. - írja a Buzz Feed.

Kattints ide a videó megtekintéséhez!

Daniel, Harrison és Milly a szüleik társaságában Forrás: Facebook/Support for Neville-Lake Family

„Két hónappal ezelőtt a gyerekeink egy táncot gyakoroltak itthon, hogy meglepjenek minket a 10. házassági évfordulónkon. A családunk bár nem volt tökéletes, de a miénk volt, a mi kis Paradicsomunk..” - írta Jennifer a videó mellé. A család most azért kampányol, hogy Kanadában szigorítsák az ittas vezetésért járó büntetést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.