Rúzsa Magdi nem mond le a karrierről a gyerek miatt

Forrás: Redlart -
Rúzsa Magdi szülés főállású anya karrier gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az anyaszerep kedvéért csak néhány hónapig tudna kiszállni a mókuskerékből Rúzsa Magdi. Az énekesnő sikere tíz éve töretlen, és ő azóta sem fárad, sőt egyenesen munkamániás, így az otthoni babázást sem tudja igazán elképzelni.

„A végletekig bírom a munkát! Ha meg is pihenek kicsit, maximum két hétre, de sokszor már alig várom, hogy újra színpadra állhassak” – vallja a 29 éves énekesnő, aki szerelmével, Vilmossal már több mint három éve él boldog párkapcsolatban. Bár Magdi nem szívesen nyilatkozik a magánéletéről, most kivételt tett, és őszintén vállalta: ő bizony nem szeretne lemondani a karrierjéről, és kizárólag az anyai feladatokra koncentrálni – írja a Bors.

Forrás: Redlart

„Nem vagyok benne biztos, hogy a karrieremben várható hosszabb pihenés. Nyilván eljön majd az a pillanat, hogy szeretnék gyermeket vállalni, és akkor lesz egy nagyon-nagyon rövid idő­szak, amit megkövetel a gyermekvállalás, de én inkább az a típus leszek, aki húzza maga után a gyermekét a koncertekre. Biztosan tudom, hogy nem bírnám koncertek és fellépés nélkül” – fogalmazott határozottan az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.