Így készül az ünnepekre Pirner Alma immár anyaként - Tündéri fotó

Forrás: Facebook/ Pirner Alma -
karácsony család ünnepek Pirner Alma gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű karácsonyi díszben úszik Pirner Alma otthona, aki immár édesanyaként készül az ünnepre. 

A rúdtánc nagyasszonya egy tündéri, ünnepi hangulatot árasztó fotón pózolt kisfiával, melyről szinte sugárzik a harmónia és a szeretet. Alma, a karácsonyra készülve, nagyon szépen kidíszítette otthonuk bejáratát. A nagy izgalom pedig nem véletlen: az idei ünnepeket ugyanis már hármasban, családként élvezhetik.

Forrás: Facebook/ Pirner Alma

Pirner Alma: Meghálálja a test, hogy éveken keresztül foglalkoznak vele

Bár mára javult a helyzet, sokak fejében a rúdtánc még mindig egy erotikával túlfűtött előadás, amit a csillogó bárok és a sztriptíz világával kapcsolnak össze. Ez a különös tánc azonban sokkal több ennél: mozgásforma, alakformáló tevékenység és versenysport, aminek itthon is vannak jeles képviselői. Pirner Alma, a magyarországi rúdtánc meghonosítója hiánypótló művet alkotott, mikor könyvében összefoglalt mindent e megfoghatatlan műfajról – többek közt erről, a szülés utáni sportolásról és jövőbeli terveiről mesélt. Olvasd el a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.