Kiderült, ezért takargatta magát Sarka Kata

Forrás: Facebook/ Sarka Kata -
Sarka Kata fogyás hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kata a minap egy új wellness-szállodába látogatott el barátnőjével, ám még a szaunában is feltűnően takargatta magát. Most kiderült, miért.

"Azért takargattam magam, mert most nem olyan az alakom, mint a fitneszversenyemen. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem vagyok elégedett az alakommal, de ebben a formában nem mutogatom magam szívesen kamerák előtt. Ez a felkérés viszont megkövetelte, hogy fürdőruhában legyek, így nem maradt más, mint hogy törülközőbe bugyoláljam magam" – fogalmazott Kata, és választ adott arra is, miért tűntek nagyobbnak a keblei, mint eddig. "Ha újra kés alá feküdnék, akkor maximum kisebbre szabatnám a mellem, de nincs most ilyen beavatkozás tervbe véve. Az Aktív felvételére pedig push-upos bikinifelsőt választottam, ennyi a titok" – árulta el Kata, és hozzátette, anno a versenyre 48 kilósan ment, most pedig 58-at mutat alatta a mérleg.

Forrás: Facebook/ Sarka Kata

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.