2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Ellepték az internetet Beyoncé retusálatlan fotói

retusálás kampány kép fotó Photoshop rajongó L'Oreal Beyoncé internet reklám kommentek közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 200 retusálás nélküli kép szivárgott ki az énekesnőről a The Beyonce World nevű rajongói oldalon.

Valójában a L'Oréal egyik reklámjába készültek azok a képek Beyoncéról, amelyekről most mindenki beszél.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A szám szerint 224 darab retusálás nélküli fotón, amelyet a The Beyonce World oldal tett közzé elsőként, az énekesnő minden apró ránca láthatóvá vált, nem is beszélve a fénylő arcbőrről, az itt-ott felbukkanó pattanásokról és más bőrhibákról. Mi ITT mutatjuk meg a képeket.

A rajongók által kezelt honlap egy órával a közzététel után levette a hatalmas port kavaró képeket. Hiába, az internet nem felejt, a Gawker és a Complex azonnal átvette őket, néhány szemét kommentelő pedig nem győzött csodálkozni Beyoncé valódi arcán:

„Ez Beyoncé? Azta!"
„Úgy néz ki, mint aki dohányzik."

Mások azonban rögtön az énekesnő védelmére keltek:

„Beyoncé retusálatlan fotói csak azt bizonyítják, ő egy valódi ember és egy természetes szépség."
„Én vagyok az egyedüli ember, aki nem gondolja, hogy Beyoncé szörnyen fest ezeken a fotókon? Még így is jobban néz ki, mint én a legtöbb hétköznapon."

Bár a Life.hu véleménye szerint Beyoncé retusálás nélkül is gyönyörűen fest, ha mégis jó tanácsra szorulna, szívesen ajánlanánk neki a nemrég hasonlóan járt Cindy Crawfordot. A 48 éves szupermodellről már többször is szivárogtak ki photoshopot mellőző képek: ITT meztelenül mutatta meg magát teljes valójában, ITT pedig önszántából vállalta a retusálás nélküli képeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.