Ilyen egy vékony nő hasa négy gyerek után - A Facebookon mutatta meg testét az énekesnő

Forrás: Facebook/Kimberly Henderson -
szülés Kimberly Henderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napok egyik legnépszerűbb és leggyorsabban terjedő Facebook-posztja minden kétséget kizáróan Kimberly Hendersoné. A gyönyörű fiatal anyuka megmutatta, hogy néz ki a hasa négy gyermek után... 

Az amerikai nő úgy döntött, a Facebookon mutatja meg hasát a nagyvilágnak. "Nap mint nap kapom a bókokat, milyen tökéletes a testem négy gyermek után is..." - írta Facebook-posztjában a dél-karolinai énekesnő. "Ezért úgy döntöttem, feltöltök a hasamról egy retusálatlan képet, hogy megmutassam a valóságot. Mindezt azért, mert még emlékszem, én magam mennyire szenvedtem, hogy elfogadjam magam ilyennek a gyerekeim születése után" - folytatta.

Forrás: Facebook/Kimberly Henderson

"Kezdetben nagyon szenvedtem. Láttam azt a rengeteg gyönyörű, korombeli lányt a falatnyi bikinikben. Én meg nem győztem magamra húzni az egyrészes fürdőruhákat, hogy eltakarjam a csíkokat és a hasamon megnyúlt bőrt" - mesélte Kimberly, és hozzátette, nagyon sokáig nem tudta elfogadni megváltozott testét, de ma már tudja, nem a lapos has a boldogság záloga. "Mindenért kárpótol az, hogy mikor reggel felébredek, négy boldog arcocska fogad, akik csak arra várnak, hogy elkezdjük a napot. Az anyaság tesz engem széppé. Nem pedig a feszes, kockás has" - vélekedik az énekesnő, akinek a posztját több mint százezren lájkolták néhány nap alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.