Végre elárulta kislánya nevét Keira Knigthley

Forrás: AFP/Jason Merritt -
édesanya Keira Knightley elnevezés szülés kislány névválasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár három hónapja, hogy megszületett a színésznő első gyermeke. Keira egy magazinnak adott interjújában beszélt az első hónapokról, teste elfogadásáról és kislányáról, akinek gyönyörű keresztnevet választottak férjével, James Rightonnal.

Túl nagy volt a csend Keira Knightley körül, amióta megszületett első kislánya. A brit sztár azonban végre elárulta: megvan a név! Ő és férje, James Righton a szép csengésű Edie nevet választották a csöppségnek.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Az immár 30 éves, őzikeszemű színésznő az ELLE magazinnak adott interjújában mesélt arról, hogyan változtatta meg a magához, különösen a testéhez fűződő viszonyát az anyaság.

A legfurcsább magyar keresztnevek

Rég elmúlt már az az idő, amikor az újszülöttek hagyományos, megszokott neveket kaptak, és a szülőknek eszébe sem jutott, hogy gyermeküket olyan névre kereszteljék, mely elsőre talán mókásnak tűnhet, hosszú távon azonban sok kellemetlenséget okozhat. A Life.hu cikkétide kattintva olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.