Botrány! Per készülődik az Olsen-ikrek háza táján?

Forrás: AFP/Larry Busacca -
Mary-Kate Olsen gyakornok munka Ashley Olsen botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hol van már az Olsen-ikrek fénykora? Újabban, ha nem magánéletük vagy külsejük miatt, akkor más botránnyal kerülnek a címlapokra az egykori gyereksztárok.

Mary-Kate és Ashley Olsen egykori gyakornoka azzal vádolja az egymásra egyre kevésbé hasonlító ikerpárt, hogy neki és több másik társának nem adták oda a nekik járó fizetéseket - és nem is biztosítottak számukra képzéseket. A gyakornok, Shahista Lalani 2012-ben végzett asszisztensi feladatokat az ikrek divatmárkájának cégénél, egy héten közel ötven órát. Az öt hónapig tartó munkájának a kiszáradás okozta túlhajszoltság vetett véget.

Mary-Kate Olsen és Ashley Olsen Forrás: AFP/Larry Busacca

Az ex-gyakornok most szeretné, ha a 29 éves ikrek cége fizetné az összes korábbi és jelenlegi gyakornoknak legalább az őket megillető minimálbéreket. A vádakra az Olsen-ikrek annyit reagáltak, hogy Shahista soha nem dolgozott ötven órát egy héten, ezért jogtalan, amit kér. A jogi vita végére a bíróság teheti majd a pontot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.