Nyaralás gyerekkel - Kerüld el a bőröndkáoszt!

bőrönd gyerekek család utazás nyaralás2016 nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyaralni készültök, ráadásul gyerkőcökkel? Legyél úrrá a bőröndkáoszon! Kövesd tippjeinket, és könnyítsd meg a készülődést!

Egy jó tanács az elején: ne most akard önellátásra nevelni a gyerkőcöket. A legcélravezetőbb, ha a csomagolást egyvalaki csinálja. Hogy miért? Így pontosan átlátható lesz, hogy melyik bőröndbe mi került.

Forrás: Dreamstime

Gondold át!

Mielőtt belevetnéd magad a csomagolásba, tégy egy kört a lakásban, és gondold át magadban, mi az, amit mindenféleképpen magatokkal kell vinni, és mi az amire biztosan nem lesz szükségetek. Érdemes listát is írnod.

Csak logikusan!

Csak azt vigyétek magatokkal, amire biztosan szükségetek lesz! Ha pici babád van, akkor sem kell feltétlenül 100 pelust bepakolni, hiszen ha szükségetek lenne néhányra, a helyi boltban biztosan be tudtok szerezni. Az őrült mennyiségű csomag helyett mindenki számára kényelmesebb és kezelhetőbb lesz, ha csak a valóban szükséges holmikkal vágtok bele a nyaralásba.

Forrás: Dreamstime

Készülj fel a vészhelyzetre!

Ahelyett, hogy a tizenkettedik csinos szoknyát is bepréselnéd a bőröndbe, hagyj helyet az igazán fontos dolgoknak. Akár külföldre, akár belföldre mentek, mindig jó, ha kéznél van egy lázmérő, lázcsillapító, sebtapasz, géz, fertőtlenítőszer. De az sem árt, ha viszel magaddal bébiételt, ez főleg külföldön lehet jó megoldás, ahol a szállodákban nem tudhatod, mit tálalnak fel nektek. Gondolj az esős napokra is! Ha az időjárás keresztbehúzza a számításaitokat, életmentő lehet a gyerkőcök számára néhány társasjáték, ceruza és papír, vagy éppen kártyajáték.

Opcionális

Ha bababarát szállásotok lesz, akkor nagy valószínűséggel az alábbi holmikat otthon hagyhatjátok, ha viszont például egy sima apartmanban szálltok meg, akkor akár szükségetek lehet a babaágyra, pelenkázóra vagy az etetőszékre is.

.Támogatott tartalom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.