70 évesen is fantasztikusan fest Charlie angyala, Jaclyn Smith

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com -
fashion week színésznő Jaclyn Smith Charlie angyalai
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jaclyn Smith első ránézésre egy jó karban lévő 50-es nőnek néz ki, pedig idén 70 éves. A színésznőről készült fotók alapján csak azt kérdezzük: mi lehet szépségének titka?

Charlie egykori angyala, Jaclyn Smith és férje, Dr. Brad Allen a Madeo étteremben vacsoráztak Hollywoodban, itt kapták őket lencsevégre. A 70 éves színésznő eszméletlenül fest: nemcsak vékony, de az arca is gyönyörű.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

A világsztár évekkel ezelőtt indított útjára egy saját kozmetikai márkát, így természetesen ezen termékek használatára esküszik, illetve a táplálkozásra: szerinte az egészséges választásokkal sokat tehetünk a bőr szépsége érdekében. Bár Jaclyn ezt lefelejtette a listáról, de azért a genetika sem utolsó tényező!

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Persze nem ő az egyetlen Hollywoodban, aki ebben a korban is remekül fest: Goldie Hawn alakjára még mindig nem lehet panasz, de a 78 éves Jane Fonda is letagadhatna pár évtizedet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.