4 varázslatos úti cél házassági évforduló ünnepléséhez

Forrás: Thinkstock -
házasság ünnep házassági évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeleg a házassági évfordulótok, és szeretnétek igazán különlegessé varázsolni ezt a fontos eseményt? Legyen szó tengerparti pihenésről, városnézésről vagy kalandtúráról, egy rövidebb-hosszabb utazás mindig jó ötlet, nem számít, hány éve éltek együtt. Ennek apropóján azt találtuk ki, hogy összegyűjtjük nektek azokat a helyeket, ahol a páratlan környezetet és a kényeztetést egymás társaságában élvezhetitek.

Romantika a trópusokon


Egy fehér homokos tengerpart igazán feledhetetlenné teszi a jeles napot, ahol a lengedező pálmafák és csodálatos türkizkék víz látványa csak növeli a romantikát. Belize tökéletesen megtestesíti mindezt, sőt még többet is. Sokan talán nem is tudják, hogy a közép-amerikai ország nemcsak a strandjairól híres, hanem ökoszálláshelyeiről, és persze a búvárkodásról is.

Forrás: Thinkstock

A Life.hu extra tippje

Az ünnepléshez mi lehetne ideálisabb díszlet, mint a naplemente fényjátéka a fedélzetről? A tenger legnépszerűbb hajójaként emlegetett Royal Princess izgalmas állomásokkal és exkluzív légkörrel kápráztatja el vendégeit. A 13 napos karibi hajóút minden egyes pillanata felejthetetlen, és garantáltan megfűszerezi az évfordulótokat. Több indulási időpont 559 000 Ft/főtől.

Egy hely, ahol minden a nyugalomról szól

Mediterrán éghajlata miatt a dél-portugáliai Algarve remek helyszíne lehet egy ünneplős-andalgós hétvégének. Az ország legszebb települései közül több is ebben a tartományban található, mint például Tavira, ami macskaköves utcáival, kikötőjével és hangulatos történelmi központjával csábít andalgásra. A várostól mindössze 4 km-re található luxusvilla első látásra elvarázsol, hisz illatos narancs- és olajligetek veszik körül, és egyedileg díszített szobái nyugtatóan hatnak a lélekre.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Tanzánia a szálláshelyek tekintetében is felülmúlhatatlan, a „wildlife lodge”-októl kezdve a felső kategóriás szállodákig itt mindent megtaláltok. A Tanganyika-tó közelében lévő Greystoke Mahale Afrika legautentikusabb kempingjeinek egyike, és annyira elszigetelt, hogy csak kisrepülővel és csónakkal lehet megközelíteni. A gyönyörűen megtervezett resortból olyan panoráma nyílik, amire nincsenek szavak, az ételek fantasztikusak, mindezek mellett pedig a csimpánzok jelentik az attrakciót, akik a Mahale-hegységben élnek.

Szerelmes napok Vietnamban

A házassági évforduló jó ürügy arra, hogy elutazzatok valahova édes kettesben, de annyi mesés helyszínt rejt a Föld, hogy bizony nehéz a választás. A nagy távolság miatt Vietnam talán sosem jutna eszetekbe, ám a hosszú utazásért kárpótolnak majd az élmények, és sok izgalmas kalandban lehet részetek együtt. Inspiráló tájaival, élénk színeivel és egzotikus ételeivel a délkelet-ázsiai ország megadja a közös élet eme fontos eseményének keretét.

Forrás: Thinkstock

A Life.hu tippje

Indulás előtt mindig tájékozódj a külföldi országokban hatályos szabályokról, az egészségügyi helyzetről, és lehetőség szerint jelentkezz be a célországban működő magyar külképviseletnél. Utazási tanácsokat a Konzuli Szolgálat honlapján találhatsz.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.