A 19 éves lány azt állítja, heteken belül megszüli Jézust

szülés család hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig igen különleges esetek érkeznek az ismert tévés pszihológushoz, dr. Philhez. Ezúttal egy édesanya kereste fel a doktort, mert lánya állítja, terhes, és a kis Jézust fogja megszülni. 

Az édesanya, Kristi szerint a 19 éves lánya megrögzött hazudozó: korábban arról próbálta meggyőzni az embereket, hogy az apja Eminem, de olyan elképesztő történettel is próbálkozott, amiben arról mesélt, hogy vesedonorként megmentette fiútestvére életét. Ám ezúttal ezeknél sokkal, de sokkal bizarabb dolgot állít.

A fiatal lány terhességét a gyorstesztek nem mutatták ki, az orvosok sem foglalkoztak vele.

A lány azonban 10 kilót meghízott, szerinte a terhesség miatt, hiszen a hasa nőtt meg, és állítása szerint egyszer már a baba rúgását is érezte.

Sőt, biztos abban is, hogy Jézust fogja megszülni.

A mániákus hazudozónak tartott tini azt mondja, a 9. hónapban van, így ha tényleg terhes, az igen hamar ki is fog derülni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.