Saját otthonukban készítettek intim fotósorozatot a modellekről

modell sorozat otthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Siker és csillogás veszi körül a népszerű modelleket, akik elérhetetlennek tűnnek a reklámfotókon, vagy egy-egy eseményen. Mindez azonban megváltozik, ha abban a környezetben fotózzák őket, ahol felnőttek, vagy ahol a mindennapjaikat töltik!

Az elérhetetlen modellek az amerikai születésű Hadley Hudson fényképész felvételeinek köszönhetően teljesen más megvilágításba kerülnek. A fotós ugyanis nem a megszokott tökéletes közegben kapta lencsevégre a modelleket, hanem abban a környezetben, amelyben felnőttek, vagyis a gyerekszobájukban, vagy a már saját, önálló otthonukban. Személyiségük is jobban kidomborodik egy ilyen intim, őszinte és nyers sorozat által. Ráadásul az emberek bepillantást nyerhetnek egy olyan világba, ami eddig rejtve maradt, vagyis a fiatalok magánéletébe!

/1611/Intim2016112310442

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.