Saját spermájával ejtette teherbe betegeit az orvos

Dr. Life mesterséges megtermékenyítés sperma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mesterséges megtermékenyítés nem egy leányálom, és a pácienseknek nagyon meg kell bízniuk az orvosukban. Ezt használta ki dr. Barwin...

Eddig úgy tudni, minimum 2 betegét ejtette teherbe a kanadai orvos, az Ontarióban praktizáló dr. Norman Barwi.

A férfi ugyanis nem kliensei, hanem saját spermáit használta a beültetéskor

- derült ki a The Suncikkéből.

A dologra akkor nem derült fény, 25 évvel később azonban igen. Daniel és Davina Dixon ugyanis megtudták, hogy lányuk, a 25 éves Rebecca nem Daniel vér szerinti gyereke. A házaspár akkor fogott gyanút, amikor lányuk egy olyan cikket olvasott, ami arról szólt, nagyon ritka, hogy két kék szemű szőlőnek barna szemű gyermeke legyen. Ekkor kezdtek gyanakodni, és be is perelték az orvost.

DNS teszteket végeztettek, amik után fény derült mindenre. A doktort egyébként 2013-ban meg is büntették rosszul elvégzett megtermékenyítések miatt. Ezzel egyidőben az is feltűnt nekik, hogy lányuk kifejezetten hasonlít az orvosra. A botrány kirobbanása után feltűnt egy másik, szintén 25 éves lány is, akiről ugyancsak kiderült, hogy az orvos az édesapja, így a két fiatal gyakorlatilag féltestvérek.

A férfi ügye bíróságra került, a per még mindig zajlik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.