Weisz Fanni karácsonykor sem látogatta meg a családját

Forrás: Polyák Attila/Origo -
karácsony Weisz Fanni család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni elköltözött a családjától, már több mint egy éve él együtt a barátjával, aki a jelek szerint nincs jó hatással a siket modellre. Fanni megszakította a kapcsolatot a családjával, a nagymamája temetésére sem ment el. 

A Bors most a vőlegény, Péter baráti társaságától szerezte az információt, miszerint Fanniék nem mentek el karácsonykor a Pécsre a lány családjához. A jelek szerint teljesen elfelejtette azokat, akiknek az életét és a karrierjét köszönheti.

Weisz Fanni karácsonykor sem látogatta meg a családját Forrás: Polyák Attila/Origo

"Nem jártak Pécsen, eszükbe sem jutott, és ez már nekünk is furcsa picit. Péter rokonaival, barátokkal ünnepeltek, így a lányt hiába várta haza édesanyja, Ágnes, siket testvére, Gábor, nagyszülei, rokonai, sem ő, sem egy jókívánság nem érkezett tőle. Egymásról Péterrel persze nem feledkeztek meg" – árulta el egy barát.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.