Csonka András: Anyu, ugye hallasz? "Bandika vagyok"

Forrás: Csonka András -
terhesség beszélgetés Csonka András család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n.

Szia, anyu! Kemény időszak kezdődik. A Shrek próbák eléggé össze lettek tömörítve, így minden nap 10-től 5-ig próbálunk kint a Hungexpo egyik csarnokában, ahol lehetőség van az eredeti, majd az Arénában felállított gigantikus színpad méreteiben mozogni. Próba után futás be a színházba. Szóval kicsit beszűkül az életem a következő 2 hónapban, ezért nem biztos, hogy aktuálisan sok történésről írhatok neked, de legfeljebb majd mazsolázom kicsit a múltból.

Forrás: Csonka András

Nem emlékszem, hogy meséltem-e már egy olyan mondatról, amit időről időre belesusogok egy nagy pocakba. Ne ijedj meg, ez nem valami spicces játék egy sörfesztiválon, a nagy pocak állapotos édesanyákhoz tartozik, és több évtizedes hagyományt ápolok azzal a kis mondatommal, amit a pocakjukba mormogok:

Bandika vagyok.

Ki tudja, mikor és miért kezdődött ez el, de rögeszmémmé vált, hogy azok a gyerekek, akik ezt anyjuk hasában hallották tőlem, nagyobb bizalommal vannak az irányomba, például nem sírnak, ha először meglátnak, és rögtön a kedvenceik közé sorolnak. Persze ez nagy hülyeség, de valami ideológiát gyártanom kellett az egész köré. Szerintem több tucat kolláganőm, barátnőm, ismerősöm volt kénytelen ezt a procedúrát eltűrni tőlem, de végül is mindig jót kacagunk a dolgon. Legújabb áldozatom Forgács Bea, a Játékszín sajtófőnöke volt a Shrek próbaindító díszvacsoráján, aki második gyermekét várja, így tudhatta mi következik, amikor megközelítettem arcommal a hasát.

Forgács Bea és Csonka "Bandika" Forrás: Csonka András

Szándékaim szerint bizonyos fotókat, amik ezekről az akcióimról készültek, meg fogok ismételni, pontosan abban a beállításban, csak most már a gyerkőccel kiegészülve.

Peller Anna és Siménfalvy Ágota kolleganőimmel már egyeztettünk is, csak persze 3 színészt összeszervezni, amiből kettőnek még gyereke is van, nem olyan egyszerű feladat. Ördög Nóri sem ússza meg az új fotót. A végén elég szép kis album kerekedik majd ki ebből.

Peller Anna és Siménfalvy Ágota táraságában (balra), Ördög Nórival (jobbra) Forrás: Csonka András

Ahogy elnézem a szamár jelmezemet, nem lepődök meg azon, ha valamelyikük viszonzásképpen majd odahajol tekintélyes méretű pocakomhoz, és belesusog valami romantikusat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.