Tolvai Reni hihetetlen átváltozása képeken

diéta egészséges mozgás Tolvai Reni énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékszel még a néhány évvel ezelőtti Tolvai Renire? Nos, a kerekded idomokkal megáldott énekesnő kőkemény diétába kezdett, az eredmény: dögös és kifogástalan külső.

Tolvai Reni saját elmondása szerint gyerekkorától kezdve súlyproblémákkal küzdött, és átélte minden diétázó rémálmát, a jojózást is. A napokban viszont egy irtó szexi képpel rukkolt elő, mi pedig megdöbbentünk, mert

rá sem ismertünk az egykor husisabb énekesnőre.

Ezért visszautaztunk kicsit az időben, és találtunk egy régi képet. Az biztos, hogy ezt látva még inkább elkerekedett a szemünk. Reni remekül néz ki!

Hihetelen változás: Reni 2014-ben a Viva Cometen és 2016-ban egy friss Instagram-képen Fotó: Hajnal András, Instagram/Tolvaj Reni

Mitől fogyott Tolvai Reni?

A Megasztár győztese hízásra hajlamos, ezért sokkal jobban kell figyelnie magára. Most egy életmódváltással próbál megszabadulni a felesleges kilóktól, és azon dolgozik, hogy bőre feszesebbé váljon. A teljes cikkünket itt elolvashatod!

Ez zsír!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.