Új oldaláról mutatkozik be Som-Balogh Edina

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Som-Balogh Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Kingája ezúttal egészen más oldalát mutatja meg nektek: a Life.hu új sorozatában, a LifeStyle-ban különleges szépségtitkaiba avat be bennünket a gyönyörű színésznő.

Mostantól minden héten, szerdánként kedveskedik Edina a Life.hu olvasóinak: a néhány perces videóiban megmutatja leghatásosabb szépségtrükkjeit, legyen szó az arcbőr szebbé tételéről, a legújabb sminktrendek bemutatásáról, vagy éppen frizuratippekről. Ha pedig saját készítésű apróságokkal, dekorációkkal szeretnéd feldobni az otthonod, Edina ebben is segít.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Tudtad?

Edina nemcsak színésznőként és műsorvezetőként állja meg a helyét. 2003-ban ő lett a Miss Hungary szépségverseny győztese, a rá következő évben hatalmas sikerrel képviselte hazánkat az uniós versenyen. Szabadidejében csodaszép festményeket készít és férjével, Krisztiánnal közösen nevelik immár hároméves kisfiukat, Noelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.