Pink megmutatta a szülés utáni alakját: Fotó!

fotó fogyás szülés Pink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pink soha nem volt az a típus, akit érdekelt volna mások véleménye. Büszkén vállalta az életének minden eseményét, és ez most sincs másképp. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, 2016 decemberében megszületett Pink második gyermeke, akiről már a szülés után nem sokkal fotót posztolt a közösségi oldalára. A Jameson Moon Hart nevet viselő kisfiú egészséges, és az intim képeket nézegetve úgy tűnik, hogy szépen cseperedik.

A kétgyermekes édesanya sosem volt az a tipikus cicaba, de azért arra mindig figyelt, hogy a stílusának megfelelően jól nézzen ki. Keményen edz és az étkezési szokásain is változtatott, hogy visszanyerje a szülés előtti alakját, de azért nem az alakformálás tölti ki a mindennapjait.

Így néz ki most a híres énekesnő Forrás: Instagram

Állítása szerint teljesen normális, hogy szülés után 3 hónappal van még egy kis hasa, amit természetesen le kell dolgozni, de azért egyáltalán nem kell folyton ezzel foglalkozni.

Pink és a gyerekei elképesztő cukik: Fotó!

Hihetetlenül aranyos családi fotó került napvilágra Pink gyermekeiről. A kislány és a nemrég született kisöccse igazán meghitt pillanatban voltak az édesanyjukkal, amit szerencsére az apuka megörökített.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.