Keményen fogja lányát Fésűs Nelly

Forrás: TV2 -
család Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fésűs Nelly gyönyörű kétgyerekes színésznő, aki a csillogás világában él, ha munkáról van szó. Otthon viszont következetes és szigorú édesanya.

Fésűs Nellynek két kislánya van. Csenge már kamasz, Elza viszont még a totyogós korszakát éli.

A csodás hangú színésznő annak ellenére nagyon következetes, hogy fiatalos és pörgös. Rajongásig szereti csemetéit, ám szigorúan is fogja őket.

"Szó sem lehet még sminkről vagy körömlakkról. Ebből nem engedek, de összességében nincs is rá szükség, mert Csenge érti, hogy miért tiltom. Fiatal még az ilyesmihez. Hálás vagyok, mert mindketten nagyon jó gyerekek. Lehet, hogy végül mások lesznek, mint a társaik, de nem bánom"- mondta határozottan az énekesnő a hot! Magazinnak.

Fésűs Nelly Forrás: TV2

Nelly nagyon szerencsésnek érzi magát, mert gyerekei imádják egymást és óriási összhang van köztük.

"Elzát a nővére is terelgeti, tanítgatja. Ez egy édesanyának hatalmas boldogság. Amellett, hogy megkönnyíti az én helyezetemet, jó látni, hogy milyen szeretettejes, önzelten kapcsolat az övék. Esténként a kicsi úgy alszik el, hogy Csenge énekel neki"- mondta büszkén a sztármami.

Fésűs Nelly szerelme elárulta, nem hisz a monogámiában

Nem először derül ki, hogy Fésűs Nelly és párja nem értenek egyet a hűség kérdésében. Vajtó Lajos kifejtette, ő nem hisz a monogámiában, a színésznő azonban biztos abban, hogy társa nem hagyná el egyetlen nőért sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.