Mariah Carey dekoltázsa több, mint egyszerűen tengermély: fotó

mell fotó Mariah Carey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mariah Carey friss fotójától teljesen megőrültek a követők. Nem is csoda, hiszen ilyen melleket nem látni mindennap. 

Mariah Carey az utóbbi időben rendesen kihúzta a gyufát a követőinél: legutóbb akkor haragította magára az embereket, mikor a Good Morning Britain című műsorban adott interjút.

Ugyanis pont ekkor futottak be a Las Vegas-i katasztrófával kapcsolatos hírek, amire a sztár egyáltalán nem reagált. Hozzá sem szólt a témához, csak pózolt tovább, mintha mi sem történt volna. Durva kommenteket kapott a viselkedéséért a Twitter oldalán.

De úgy tűnik a követők nem csak szigorúan bíráskodnak, hanem meg is bocsátanak a szépséges énekesnőnek, aki néhány órája egy döbbenetesen szexi fotót posztolt az oldalára, a kedvelések pedig csak úgy záporoznak.

#karllagerfeld #vmagazine #nyc Photo: @thestewartofny

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés,

5 óra alatt több, mint 30 ezer kedvelés érkezett és rengeteg elismerő komment is. Bár ez nem is meglepő, hiszen a sztár gondosan kipakolta a legkerekebb idomait.

Mariah Carey milliárdos exe szerint hiba volt a kapcsolatuk

James Packer és az énekesnő még tavaly szakítottak kilenc hónappal az eljegyzésük után. Akkor arról lehetett hallani, hogy Mariah költekezései és valóságshowja volt az ok, de valójában más van a háttérben...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.