Majka bevallotta: kislányt szeretne

Fotó: Polyák Attila/Origo -
kisbaba Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folytatódik a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsor a TV2-n. Hétfőn Majkát és nagyobbik fiát, a hat éves Mariánt láthatjuk a képernyőkön. Mindkettőjükről kiderült, hogy nagyon szeretnék, ha bővülne a család.

"Mondtam anyádnak, nem velem kell megbeszélni. Én nagyon szeretnék egy kislányt, igen" - vallotta be Majka, aki közben végig a közönség soraiban ülő párja reakcióját figyelte.

Így teljes a Majoros család? Fotó: Polyák Attila/Origo

Dundika minkét terhessége nehéz volt a rosszullétek miatt, így amikor egy évvel ezelőtt világra jött kisebbik gyermekük, Olivér, azt nyilatkozta, hogy nem szeretnének több babát - írja a Blikk.
"Családalapítási terveink a második baba megérkezésével befejeződnek. Harmadik csemetét nem szeretnénk! Két gyerkőccel nagyon boldogok leszünk" - mondta akkor. Vajon meggondolja még magát Hajnalka?



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.