Tracy Kiss a szeméremajkaiból csinált nyakláncot: videó

nyaklánc Tracy Kiss szeméremajak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen döntésre szánta el magát a fiatal anya: plasztikáztatni kellett a szeméremajkait, de ő nem akart tőlük teljesen megválni, ezért nyakláncként viseli őket tovább.

Nem ez az első megdöbbentő tette a kétgyermekes fiatal nőnek, aki személyi edzőként és bloggerként is tevékenykedik. Tavaly azért kaptuk fel rá a fejünket, mert azt állította: a rendszeres spermafogyasztás a nátha ellenszere. Sőt, arcapoklást is készít a hímivarsejtekből.

Most pedig egy újabb bizarr ötlettel hívta fel magára a figyelmet. Cisztát találtak a nemi szervén, ezért plasztikázni kellett a szeméremajkait, miután eltávolították a gócot. Tracy azonban nem akart örökre megválni a szeretett testrészeitől, ezért úgy döntött: medált csináltat belőlük, és a nyakában viseli majd őket.

Az elkészítésről videót is készített, így mindannyian lépésről-lépésre nyomon követhetjük, hogy miként lesz a levágott darabkákból dizájnerékszer.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.