30 ezer forintból kellett ruhát vásárolniuk a luxusfeleségeknek: turkálóban is jártak

Forrás: *Sony Pictures Television/Sághy Tímea -
vásárlás használt ruha turkáló pénz Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly megpróbáltatás elé néztek a luxusfeleségek: 30 ezer forintból kellett összeválogatniuk egy stílusos szettet Lakatos Márk műsorában. Így életükben először a használt ruhaüzletekbe is be kellett térniük, és vissza is kellett vinniük azt a ruhát, amire nem futotta.

Ezen a héten a Feleségek luxuskivitelben sztárjai stílusérzéküket mérik össze, ráadásul erre csekély összeget kaptak. Mindössze 30 ezer forintból kellett bevásárolniuk, ami számukra komoly megpróbáltatás. Ebből az összegből egy olyan szettet kellett összeállítaniuk, mely akár egy üzleti vacsorán is megállja a helyét. Mindegyik feleség kiakadt feladaton.

30 ezer forintból kellett ruhát vásárolniuk a luxusfeleségeknek, Köllő Babettnek is nagy problémát okozott Forrás: *Sony Pictures Television/Sághy Tímea

„Az egy fél sál!"- mondta Köllő Babett, de Csősz Bogi sem volt boldogabb.

30 ezer forintból egy szép harisnyát szoktam venni"

. „Úristen, azt tedd vissza, olyan, mint egy csöves kabát"ogy néz ki benne? Ilyenben járnak koldulni"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.