Gundel Takács Gábor felesége lett a családfenntartó

Fotó: Polyak Attila - Origo -
pénz Gundel Takács Gábor család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február elején derült ki, hogy Gundel Takács Gábor távozik a közmédiától. A műsorvezető jelenleg a felmondási idejét tölti a csatornánál, tehát még egy darabig láthatjuk majd a tévést az előre felvett adásokban. Így, hogy a műsorvezető otthagyta munkáját, most a felesége lesz a családfenntartó.

Gundel Takács Gábor a távozás mellett döntött, állítólag azért mondott fel a közmédiánál, mert a Maradj talpon! stábját lecserélték 2016 decemberében. Jelenleg a felmondási idejét tölti a tévés, de egy jó darabig még biztosan láthatjuk a képernyőn, hiszen előre felveszik az adásokat.

Gundel Takács Gábor már a felmondási idejét tölti Fotó: Polyak Attila - Origo

Egyelőre nincs hír arról, hogy hol folytatja majd tovább Gundel Takács, így egy időre a felesége lesz a család fenntartója. A tévésnek még három gyermekről kell gondoskodnia, ugyan a nagyobbik lánya, Panka és nagyobb fia, Gergő már egyetemre járnak, és önállóbbak, de biztosan nekik is kell még segítség a szülőktől. Kisebbik fia, Bence pedig még csak középiskolás. A Hot! írja, a család ismerősei szerint az anyagiak előteremtése Gundel feleségére, Ágira hárul, aki fogorvosként dolgozik egy klinikán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.