Szinetár Dóra: "Nincs olyan vágyam, hogy én legyek a legszexibb nő "

Szinetár Dóra egészséges életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Színészetről, magánéletről, szépségről adott interjút Szinetár Dóra. A színésznő a 40-en túl is remekül érzi magát a bőrében, és azt is elárulta, mit tesz meg azért, hogy ez még hosszú ideig így is legyen. 

Dóráról tudni lehet, hogy nagyon tudatosan táplálkozik, előszeretettel vásárol bioboltokban. De hogy fedezte fel őket? "Édesapám azt tanította, hogy mindent ki kell próbálni az életben, így lementem az üzlethelyiségbe. Egy klasszikus bioboltot találtam, amiből akkoriban nagyon kevés volt. Nem igazán tudtam értelmezni, miket látok a pultokon, de elkezdtem kóstolgatni a furábbnál furább ételeket, és nagyon ízlettek – nyilatkozta a Borsnak. – Önmagában attól, hogy az ember nem eszik hülyeségeket, már jobban érzi magát. Leszoktam a fehér kenyérről, a fehér cukorról. A táplálkozás lett az egyik hobbim. Azt vallom, ha nem eszünk műanyagot, csak természetes közegből származó élelmiszereket, már sokat tettünk az egészségünkért" – tette hozzá Dóra, aki a szépségápolási termékekben is a természeteset keresi.

Szinetár Dóra Fotó: Pejkó Gergő/Facebook/Szinetár Dóra Official Fanclub

A színésznő arról is beszélt, foglalkoztatja-e az öregedés kérdése: "Magánemberként nem, a munkám miatt viszont ez bonyolultabb kérdés. Huszonéves lányokat is játszom a színházban, ott az ősz hajszálak sem látszódhatnak, ezért figyelnem kell magamra. Számomra a legfontosabb az, hogy a férjem úgy szeret, ahogy vagyok. Ezer apró pillanata van az életnek, amikor látom, érzem a szeretetét. Civilben nincs olyan vágyam, hogy én legyek a legszexibb nő a férfitársadalom számára. Én konkrétan neki szeretnék tetszeni, és ameddig ez így van, addig az öregedés lényegtelen" – mondta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.