Megható, ahogy Liptai Claudia az édesanyjára emlékezik

Forrás: Facebook -
édesanya anyák napja Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan hét éve, hogy Liptai Claudia édesanyja elhunyt, a népszerű műsorvezető pedig minden percben érzi a hiányát.

Claudia a Facebookon emlékezett meg szeretett édesanyjáról anyák napján. Azt írja, már korán reggel az anyukájára godolt, miközben Marcit próbálta megnyugtatni. A kisfiú korán ébredt, jön a foga, ezért keservesen felsírt. A sötét kis szobában, kisbabjával a karjában pedig rátörtek az emlékek.

"2017.05.07. Anyák napja
Még nincs reggel 6 óra amikor ezeket a sorokat írom. Marcinak jön a foga és épp keservesen felsírt a kiságyában. Amíg nyugtatni próbálom eszembe jutsz anyu. Marci elcsendesedik én pedig a sötét kis szobában leülök és nyelem a könnyeimet. Nincs nap hogy ne törne rám a hiányod. Lassan 7 éve, hogy nem érzem az illatod és az ölelésed. Ha a gyerekeimre nézek még jobban érzem azt az űrt amit hagytál. Hogy nem kapnak a borsólevesedből, a rajongásodból, a semmihez sem hasonlítható nagymamaságodból.
Soha nem fogom tudni feldolgozni a hiányod. De tudom, hogy bennem élsz tovább. A tetteimben az öleléseimben, és a szívem egy kis szobájában ami örökre a tied.
Szeretlek anyu!"



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.