Edzőtermi fotója miatt támadják Radics Gigit

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Sarka Kata fotó Radics Gigi edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos énekesnő vidám hangulatú képet tett közzé az edzőteremből, de a rajongói igen vegyesen fogadták a posztot.

Nem ez az első alkalom, hogy a fiatal énekesnő edzőtermi fotóval lepi meg a követőit, ám ezúttal az áradozó hozzászólások mellett negatív vélemények is feltűntek. Gigi olyan csini szerelésben edzett, amiben akár utcára is léphetett volna, ráadásul full sminkben érkezett a terembe, amitől sokan kiakadtak.

"Hát ez nem éppen edzéshez való ruha. Szerintem csak a fotó kedvéért csinálta. Nem bántásból, én szeretem a Gigit, de szerintem ez most kamu. Csak a kép kedvéért keszült. Kérek videót ahogy edz!" - írja az egyik rajongója.

"Abban az edzőteremben ahova járok nem pont így szoktak kinézni az emberek edzés közben/után. Lehet, hogy mi valamit rosszul csinálunk?" - kérdezte egy másik hozzászóló.

Az énekesnő azonban nem hagyta magát, tiszta vizet öntött a pohárba, ennek köszönhetően pedig a kedélyek is lecsillapodtak.

Edzőtermi fotója miatt támadták meg Sarka Katát

Korábban Sarka Kata is került már hasonló helyzetbe, aki edzés után töltött fel egy ultra szexi fotót a közösségi oldalára. Az ott megjelenő kommentelők azonban jóval kegyetlenebb beszólásokat intéztek a sztármamihoz, mint amilyeneket Gigi kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.