Így lesz az ember testrészeiből művészet: Fotók!

fotók művészet testrész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy újabb példa arra, hogy az emberi kreativitás határtalan: ez a fiatal lány olyan különleges képeket készít, amelyektől nekünk is leesett az állunk. 

A Weisstub néven közismert művész évek óta megszállott rajongója az emberi testnek. Szabadjára engedett fantáziájának köszönhetően megszűntek a határok, ebből pedig mókás dolgok tudnak kisülni.

A fiatal lány a szempillában, a szemhéjban, az ajkakban de még az emberi fülben is képes valami olyan különlegeset meglátni, ami valószínűleg rajta kívül senki másnak nem jut eszébe.

Egyedisége annak is köszönhető, hogy nagyon színvonalasan jeleníti meg a képzelgéseit. Emiatt pedig nem csak művészi értelemben van értéke egy egy képének, hanem emellett humort és szabadságot is szimbolizál.

/1706/_gy_l2017620122722

Lehetetlen testrészekkel hullahoppozik egy lány: Videó!

Queen of the Rings néven indította a közösségi oldalát az a lány, akinek ma már közel 110 ezer követője van. Nem is csoda, hiszen a fiatal szépség igen különleges képességgel rendelkezik: bármelyik testrészével képes hulahopp karikázni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.