Csákány Mónika család gyermekáldás ÉNB Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas örömhírt közölt nemrég az Éjjel-Nappal Budapest sztárja: kisbabát vár, és már azt is tudjuk, hogy ki a gyermek édesapja.

Ahogy azt a Life.hu már megírta, 7 hónapos terhes az Éjjel-nappal Budapest szőke sztárja, Csákány Mónika. A fiatal szépség egy kislányt hord a szíve alatt, ami igazi örömhír a számára, hiszen mindig is lányos anyuka szeretett volna lenni.

Csákány Mónika egyik kollégájától lett terhes Forrás: RTL Klub

Bevallotta, hogy az első 3 hónap brutálisan nehéz volt, de már szerencsére túl van rajta. Augusztus hónapban várhatjuk a kisbaba érkezését, akinek az édesapjával kapcsolatban eddig semmilyen információnk nem volt, ám most fény derült az igazságra.

„Egy kollégájával van együtt, egy operatőrrel, akivel a sorozatnak köszönhetően ismerték meg egymást” - írta meg a Bors.

Megdöbbentően szexi fotók az ÉNB sztárjáról

Az Éjjel-nappal Budapest sztárja nem mindennapi arcát mutatta most meg: elképesztően szexi fotókon pózol Biacsics Tina. Elárulta, hogy kedvesét szerette volna meglepni néhány pikáns képpel, ezért állt kamerák elé. Azt is megtudtuk, hogy egyáltalán nem retusáltatta a fotókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.