Átverés az agyonreklámozott push up melltartó?

melltartó push up reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hónapokban számtalan alkalommal találkoztunk a közösségi média hirdetésein keresztül egy speciális push up melltartóval, ami a hátul kivágott ruhákhoz is tökéletes dekoltázst biztosít. Legalábbis ezzel adják el. Nézzük, mi az igazság. 

A Magic Bra néven reklámozott melltartó pánt és hát nélküli modell, amit ha feltettél a megfelelő helyre, középen két madzaggal tudod megemelni és összehúzni a kebleidet, így máris dögös dekoltázsod lehet. A melltartót nagyjából 3000 forintos áron lehet beszerezni, ami persze nem jelenti feltétlenül azt, hogy nem jó minőségű.

A Magic Bra néven reklámozott melltartó pánt és hát nélküli modell, amit ha feltettél a megfelelő helyre, középen két madzaggal tudod megemelni és összehúzni a kebleidet Forrás: Instagram/the.magic.bra, flybramoscowcity4

A hirdetésekkel nagyjából egyidőben azok a videók is megjelentek, amelyek a melltartót tesztelik. De nemcsak bloggerek, egy újságíró is kipróbálta, tényleg extra push up élményben lehet-e része azoknak, akik beruháznak a fehérneműbe.

Az eredmény meglehetősen lehangoló lett. Essence Gant a kisebb keblű nők csoportját erősíti, így a kísérlete számukra releváns elsősorban. A Buzzfeed újságírója kettő középen összehúzható típust is kipróbált, de egyik sem mutatott látványos eredményt. Szinte semmit nem változott a dekoltázsa a melltartó hatására. Beszámolója szerint ráadásul kényelmes sem volt, nem érezte biztonságban a kebleit ebben a melltartóban, sokkal inkább olyan érzés volt, mintha bármilyen pillanatban leeshetne róla.

Essence Gant, a Buzzfeed újságírója kisebb keblű nőként tesztelete a melltartó és az eredmény lehangoló lett Forrás: Buzzfeed

A kérdés persze marad: tényleg csak átverés a reklám, vagy dúsabb keblű nők bátran és eredménnyel használhatják a Magic Brat?

Nyáron is kötelező a melltartó? Így gyűlöljük és szeretjük mi, nők

Dús keblekkel elég nehéz megoldani az életet melltartó nélkül - vallják a szerencsések táborába tartozók, akik sokszor irigylik a kis mellűeket, főképp a kényelmi szempontok miatt. De a kánikulában van ember, aki örömmel veszi magára ezt a ruhadarabot? Az illem vagy a kényelem a fontosabb? Így vélekedünk erről mi, nők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.