Ez a világ legocsmányabb műkörme: Fotó!

baki csúnya műköröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mit sem sejtő vendég betért egy manikűr szalonba, ahol mindössze annyit kért, hogy szolid, visszafogott körmei legyenek. Ehhez képest UFO-kezű lett a nő. 

Emma Jones jóhiszeműen tért be egy szalonba, annak reményében, hogy szebb körmökkel távozhat, ám ez az elvárás nem jött létre: a "szakember" ugyanis gusztustalan körmöket készített a szerencsétlen nőnek.

Emma kérése az volt, hogy ovális, visszafogott stílusban készítse el a körmeit, ám ehelyett egy színváltós, fémes hatású színt kapott, ráadásul a nőnek még a körömágya is eltűnt. A keze úgy nézett ki, mintha nem is emberi lenne.

Nem csoda, hogy szegény nem szívesen lépett ezzel utcára, ezért gyorsan riasztotta az egyik rokonát, aki szintén manikűr-műkörömmel foglalkozik, és leszedetette a borzalmas végterméket az ujjairól. A rokon pedig készségesen segített, de előtte feltöltötte ezt a fotót a közösségi oldalára, elrettentő példaként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.