Apáti Bence és barátnője elindultak nyaralni - Fotó!

Forrás: Instagram/Apáti Bence -
nyaralás Apáti Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Apáti Bencéék fogták magukat, és elutaztak: barátnőjével együtt elmenekültek a kánikula elől. A reptéren köszöntek el rajongóiktól!

Apáti Bence is megelégelte az itteni hőséget, úgy döntött, itthon nem lehet kibírni ezt a kánikulát. A TV2 sztárja a szerelmével együtt - aki igen heves természetű - összepakolt, és elhagyta az országot. Persze igazából csak nyaralni utaztak el a szerelmesek, csak kettesben romantikáznak távol a kíváncsi szemektől.

Apáti Bence és Földi Lea elindultak Forrás: Instagram/Apáti Bence

Azárt a rajongókról nem felejtkeztek el, már a reptérről is bejelentkeztek és tudatták mindenkivel, hogy ők bizony elutaztak! Akkor még a járatukra vártak, de azóta már valószínűleg repülnek úti céljuk felé. Nem kell azért aggódni, a követőikről valószínűleg a nyaralásuk alatt sem fognak teljesen megfeledkezni, bizonyára a kellemes pihenés közben is láthatunk majd róluk egy-két fotót. Jó pihenést nekik!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.