Mike Vaughan 76 kilót fogyott miután megtudta, barátnője megcsalja - Fotó!

Forrás: Facebook/Mike Vaughan -
fogyás megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Betemethették volna a gyorsételek Mike-ot, depressziós volt és hatalmas túlsúllyal küzdött. Az élete is veszélyben volt, amikor elérkezett a fordulópont: kiderült, hogy a barátnője megcsalta őt. Mike tökéletesen vágott vissza a hűtlen nőnek: 76 kilótól szabadult meg.

Több mint 200 kilót nyomott Mike Vaughan, és egyáltalán nem foglalkozott a súlyával. Ette a gyorséttermekben kapható ételeket, cukros üdítőket ivott és természetesen a nassolás sem maradt el. Élvezte a ropogós kenyeret, a csokoládék édes ízét, de mégsem volt teljesen boldog, hiszen hatalmas súlya miatt depresszióval küzdött. Volt mellette viszont egy ember, a barátnője, aki úgy szerette őt, ahogy van. Legalábbis Mike ezt hitte, amíg ki nem derült, hogy a nő megcsalta őt.

Mike Vaughan a diéta előtt és most Forrás: Facebook/Mike Vaughan

Ez volt az a fájdalmas fordulópont a 26 éves Mike életében, amire nagy szüksége volt, mert az élete forgott már kockán túlsúlya miatt. Persze nem ment könnyen.

Mike kétszer belefér a régi nadrágjába Forrás: Facebook/Mike Vaughan

„Az evés volt számomra a megoldás mindenféle stresszhelyzetre, de depressziós voltam a súlyom miatt, és nem tudtam megváltozni" – árulta el a Mirrornak Mike, akinek az igazi lökést barátnője adta, de nem a támogatásával, hanem a hűtlenségével.

A csalfasága egy álruhába bújtatott áldás volt"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.