2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Schobert Norbi vlogot indított, elmondta, miért beteg az ország

betegség blog fitness Schobert Norbert vlog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszavonult Schobert Norbert, azonban ez nem jelenti azt, hogy már nem tesz azért, hogy a magyarok egészségesebbek legyenek. A fitneszguru videóblogot indított. 

Schobert Norbi visszavonult attól, hogy továbbra is a színpadon tartson fitneszórákat, ám ezt nem azt jelenti, hogy az egészséges életmódot sem hirdeti, videóblogot indított.

Első videójában arról beszélt, hogy miért olyan beteg és elhízott Magyarország lakossága. A vlogbejegyzés elején elmondja, hogy hazánk Európa legelhízottabb nemzete, holott az utóbbi években többen sportolnak, mint valaha.

"Tisztán látszik, hogy a hiba a táplálkozásban van, nem a mozgáshiányban" - mondta Schobert Norbi a videójában. Állítja, hogy 8-10-szer több szénhidrátot viszünk a szervezetünkbe, mint amennyi a megengedett lenne.

Beszélt a cukros üdítőkről és arról is, hogyan tudunk egészségesebbek lenni úgy, hogy ne mondjunk le azokról a finomságokról amiket szeretünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.