Pápai Jociéknál jöhet a harmadik baba?

Forrás: Kaszner Nikolett - MTVA -
baba család Pápai Joci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pápai Joci régóta szeretne egy harmadik gyereket is, ám felesége eddig nem akart rábólintani. Ezúttal azonban változott a helyzet...

Jocinak és feleségének két gyereke van, egy kisfiú és egy tinilány. Az énekes nagyon régóta szeretné, ha plusz egy babával bővülne a család, ám felesége eddig nem adta be a derekát. Most azonban úgy tűnik, változott a helyzet, erről pedig maga a sztár nyilatkozott a Blikknek.

Pápai Jociéknál jöhet a harmadik baba? Forrás: Kaszner Nikolett - MTVA

"Lassan 14 éve külön szobában alszunk a feleségemmel, ezért elég bonyolult a mi kapcsolatunk. Bár minden évben előhozakodtam a harmadik gyerek ötletével, eddig teljesen elzárkózott előle, és hallani sem akart egy újabb terhességről. Most azonban valami csoda történt, mert amikor néhány napja felvetettem, elmaradt a heves tiltakozás, és bár nem mondott határozott igent, mégsem tagadta meg az ötletet."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.