"Chloe From The Woods"Kovács Dorottya:Romantikus énem imád kirándulni

PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Chloe From The Woods"Kovács Dorottya:Romantikus énem imád kirándulni
Mátra Forrás: Chloe from the woods

Ha mondanod kellene egyetlen helyet Magyarországon, amit a legjobban szeretsz, amihez a legtöbb érzelem fűz, mi lenne az?

Ha egyetlen ilyen helyet kellene mondanom, akkor azt hiszem, ez Tokaj lenne. Tomival itt volt az első kis mini-nyaralásunk, az első közös wellness-hétvégénk, ami nagyon romantikusra sikerült. A fürdőzés mellett sokat kirándultunk a környéken, ami valósággal filmbeillő volt. Bármikor visszatérnék ide - legfőképpen Tomival -, és bármikor örömmel újraélném azt a hétvégét.

Ha visszagondolsz a gyermekkorodra, mit látsz: hol érezted magad a legjobban?

Amikor gyerek voltam, sokszor nyaraltunk a szüleimmel a Balaton parton, azon belül is Siófokon jártunk a legtöbbször. Mi azok a tipikus egynapos nyaralók voltunk: reggel korán mentünk, egész nap fürdőztünk, ettük a főtt kukoricát, a lángost, a palacsintát, amikor pedig kicsit enyhült az idő, sétáltunk a városban. Este pedig indultunk haza. Érdekes, hogy úgy alakult az életem, hogy felnőtt koromban már inkább az északi partra járunk a családdal, és Tomival is inkább ide szoktunk utazni, ha a Balatonról van szó.

Mecsek Hegység Forrás: Chloe from the woods

Köztudottan romantikus lélek vagy. Mi a legromantikusabb hely szerinted ma Magyarországon?

Ez valóban igaz, tényleg javíthatatlanul romantikus lélek vagyok! Az igazság az, hogy imádok minden olyan helyet, ahol kirándulni lehet – engem egy hatalmas séta a sűrű avarral borított, színes, őszi erdőben mindig megnyugtat és feltölt. Rajongok a Mátráért, idén is megyünk Tomival néhány napra wellness-ezni, és mivel ezúttal decemberben megyünk, titkon remélem, hogy esni fog a hó és a friss, ropogós hóban tudunk majd túrázni a fürdőzés és szaunázás mellett. A Mátra az első számú kedvencem, de valójában minden olyan helyet szeretek Magyarországon, ahol nagyokat lehet kirándulni.

Ha behunynád a szemed és ezzel egyetlen pillantás alatt ott lehetnél, ahol szeretnél, hová repítene a varázslat országhatáron belül?

Ha most becsukom a szemem, Pécset látom magam előtt. Viszonylag sok időt töltöttem ebben a városban az életem során, az unokatestvéremék évekig itt éltek, és rendszeres látogatójuk voltam. Nagyon szeretem, hogy Pécs egy igazán élhető város, rengeteg szórakozóhellyel, tele fiatalokkal, remek gasztronómiával és számos kirándulóhellyel. Bármikor szívesen megyek oda, akár most azonnal is el tudnék indulni.

Zsolnay Negyed Forrás: Chloe from the woods

Tudsz egy jobb helyet, mint amit mi ajánlottunk? Vagy még több inspirációra vágysz? Mutass egy jó helyet, találj egy még jobbat itt: hellomagyarország.hu

Forrás: hellomagyarország.hu

Tématámogatás. Készült a Magyar Turisztikai Ügynökség támogatásával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.