Videóban mutatta meg a fürdőruhatervező a fotóretusálás titkait

Karina Irby retusálás tervező videó fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerette volna felnyitni az emberek szemét Karina Irby fürdőruhatervező azzal a videóval, amelyet arról készített, hogyan retusálhatják a fürőruhamodellek testét. Saját maga volt az alany. 

Karina Irby fürdőruhatervező sosem volt szégyenlős, előszeretettel oszt meg magáról fotókat Instagram-oldalán, ezeken pedig általában bikiniben látható. Néhány rosszindulú kommentelő azonban bántani kezdte telt idomai miatt, ő pedig úgy gondolta: visszavág nekik.

Nem elégedett meg azzal, hogy retusálás előtti és utáni fotót is megosztott testéről, hanem egy videót is készített, hogy megmutassa: hogyan válnak tökéletes alakúvál a lányok a hasonló fotókon. Modellnek a saját fotóját használta: megmutatta, hogyan lehet kisímítani a bőrhibákat, dúsítani a hajat, megemelni a popsit és a melleket - írja a Dailymail.

Szeretné, ha a nők el tudnák fogadni a testüket, az Instagram-oldalára feltöltött videót pedig már több mint 200 ezren látták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.