Így tölts el 20 percet, hogy egészségesebb legyél

PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az életmódváltás nem könnyű feladat. Sokszor célszerűbb, ha apró lépésekkel haladunk a kitűzött cél felé, ha például napi 20 percet fordítunk egészségünkre. Ezekben az apró lépésekben segít egy-egy praktikus tanáccsal az MKB Bank új #20percegészség programja.
Forrás: MKB

Azok a fránya fogadalmak

Mindannyian vágtunk már bele olyan életreformokba, amiket aztán nem tudtunk tartani. Hiába fogadtunk meg, hogy ötször edzünk a héten, nem eszünk csokit, korábban fekszünk le aludni, almát fogunk uzsonnázni, nem sikerült. A lelkünk mélyén persze éreztük, hogy változásra van szükség, de valamiért mégsem tudtunk erőt venni magunkon, amitől – valljuk be – elszomorodtunk. Ebből a helyzetből aztán kikecmeregni persze meglehetősen nehéz, bekapcsolnak a belső hiedelmeink: nem vagyunk elég erősek, lusták vagyunk, erre sem vagyunk képesek és a többi. Pedig csak egyetlen dolog történt. Túl nagy célokat akartunk elérni az egyébként is zsúfolásig telt mindennapjainkban. Ráadásul ott vannak a hétköznapi teendők! Dolgozunk, ápoljuk a baráti és családi kapcsolatainkat, szívünk választottjáról nem is beszélve... Ennyi minden mellett nem csoda, ha nem tudjuk betartani az egyik napról a másikra jött fogadalmakat. És tényleg nem mi vagyunk a hibásak.

Nem lehet mindent egyszerre, csak lépésről lépésre

Szóval az elhatározás megvan, de a módszer még nem? Akkor az MKB Bank által nemrég elindított #20percegészség program elnevezésű kampányt neked találták ki! Ebben a csoportban nem fogsz diétákról hallani, senki sem próbál majd arra rávenni, hogy rendeld alá az életedet valamilyen célnak. Egyszerű, érthető, kézzelfogható és inspiráló tippeket olvashatsz, amikhez csupán napi 20 percre van szükséged, hogy beépítsd a rohanós mindennapokba. A program 4 különböző témát dolgoz fel, amelyek persze az egészséges életmód megkerülhetetlen szempontjai: egészséges táplálkozás, mozgás, családdal töltött idő és a saját magunkra fordított idő. Ráadásul a szuper tippek mellé még a témákban jártas bloggerek bejegyzéseit is olvashatod.

Ha úgy érzed, hogy szívesen alakítanál az életeden, persze szigorúan csak apránként, akkor csatlakozz a program Facebook-csoportjához, ahol nem csak a bloggerek bejegyzéseit olvashatod, hanem te is megoszthatsz a többiekkel egy-egy témába vágó cikket vagy személyes tapasztalatot.

Látogass el Instagram oldalunkra is.

Látogass el a honlapra: mkb20percegeszseg.hu/
Vagy inspirálódj az Instagramon: instagram.com/mkb20percegeszseg

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/MKB20percegeszseg/about/

Tegyél az egészségedért napi 20 perccel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.