Caramel nem lehetett teljesen boldog a Megasztár után: családját nem sikerült megmenteni

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Caramel család Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel élete megváltozott a Megasztár után, de nem lehetett maradéktalanul boldog: a családja szétesett. 

Gyökerestül megáltoztatta Caramel életét a Megasztár, de a hatalmas sikernek nem örülhetett teljes szívből. A családi élete ugyanis romokban volt, azon már nem tudott segíteni. Öccse halálát nem tudták feldolgozni, akkora menthetetlen volt a családi egység.

Caramel családja romokban volt a Megasztár idején Fotó: Polyák Attila - Origo

A családomat nem sikerült megváltani.

Blikk

"Sajnos ezt már nem lehetett helyrehozni, a nevelőapám és az édesanyám szét is mentek, igaz már a Megasztár előtt, de nyilván ez is a gyásznak köszönhetően, mert azt nem tudták megemészteni és erre ráment a házasságuk" - tette hozzá az énekes, aki úgy véli, a szülei akkor követtek el nagy hibát, amikor az öccse halála után csak magukkal foglalkoztak. "A nagy ütést, a nagy fájdalmat akkor éltem meg, amikor elkezdtem felnőni. Amikor az első vágyak elkezdtek bennem munkálkodni. Már 16-17 évesen azt éreztem, hogy jó lenne, ha minél előbb apuka lennék. Akkor született meg egy nagyon komoly fájdalom, évekig depresszióval küzdöttem" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.