Hódi Pameláék a koronavírus-járvány alatt költöztek át új otthonukba

Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Tóth Bence költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pameláék a kijárási korlátozás miatt egyedül, költöztetők nélkül cuccoltak át új lakásukba. A sztármami nem tagadja, hogy kemény menet volt. 

"Az volt a szerencsénk, hogy csak egy sarokkal költöztünk arrébb, de így is beletelt vagy egy hétbe, mire sikerült mindent megoldani.

Mi pakoltunk, hurcolkodtunk, segítség nélkül oldottunk meg mindent, mert így volt a legbiztonságosabb.

Elég kemény menet volt, tényleg mindennap fáradtan zuhantunk be az ágyba, mindenünk fájt, de megérte, mert nagyon szeretjük az új lakást"– magyarázta az üzletasszony a Blikknek.

A kinézett bútorokat online, látatlanban rendelték meg, így nagy volt az izgalom, amikor a berendezések megérkeztek az új lakásba. Pami nagyon boldog, hogy végre saját hálószobájuk van - a régi lakásban ugyanis a nappaliban aludtak - Nati pedig kapott egy igazi, nagylányos szobát, ahol szeptembertől egyedül tanulhat.

Forrás: Hódi Pamela/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.