Aigner Lucia nem ünnepli a szülinapját Aigner Szilárd halála óta

Aigner Lucia halál Aigner Szilárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aigner Lucia elárulta: édesapja halála óta nem ünnepli a születésnapját. 

Ahogy azt korábban megírtuk, 2016. júniusában elhunyt a híres meteorológus, Aigner Szilárd. Egykori kollégái és a nézők azóta is hiányolják, nem beszélve a családjáról. Kisebbik lánya, Lucia egy friss interjúban elmondta, semmi sem ugyanolyan már, mint régen — például a születésnapja sem.

"Az én születésnapom június 4-én van, apué 5-én, és 6-án ment el. A halála óta nem buliztunk, nem volt torta, ezeken a fájdalmas napokon én inkább a gyermekkoromat ünneplem, azt a 20 évet, ami apu életéből megadatott nekem" — mondta Lucia a Story Magazinnak.

Forrás: Youtube

Noha a fájdalom nem múlik el nyomtalanul a család szívéből, Luciát boldoggá teszi, hogy a világ még mindig őrzi édesapja emlékét:

„Ő annak élt, hogy a közt szolgálja, és ezt tudták róla az emberek. Rá nem hírességként, celebként tekintettek, őt szakmailag fogadták el, és szerették, maradandót alkotott. Az, hogy a mai napig így látják, örömmel töltené el"

Ez volt Aigner Szilár utolsó időjárás-jelentése.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.