Bódi Gusztinak még mindig nagyon hiányzik a testvére

Forrás:Muzsika TV -
halál túlvilág testvér Bódi Guszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Guszti és Sándor között nagyon erős kötelék volt, így nem csoda, hogy a mulatós sztár nehezen tudja feldolgozni testvére hirtelen történt halálát. 

Guszti épp feleségével, Margóval, és unokájukkal, Rómeóval nyaralt Törökországban, amikor megtudta, hogy testvérét, Sándort, kórházba kellett szállítani. A vizsgálatok után hazaengedték, néhány órával később azonban újra be kellett vinni. Életét már sajnos nem tudták megmenteni.

Guszti és Sándor között nagyon erős volt a testvéri kapocs, így nem csoda, hogy a sztár megérezte a bajt: "Rómeó játszott a parton, és valahogy olyan rossz előérzetem volt. Tudtam, hogy valami baj lesz, de nem tudtam pontosan, mi. Két nappal később jött a hír, hogy a testvéremet elszólította az úr" - vallotta be a Borsnak.

Bódi Guszti és Bódi Margó Forrás:Muzsika TV

A koronavírus miatt Guszti nem tudott utazgatni, ezért másik testvére, Baba járt ki a temetőbe Sándorhoz, de Guszti azt mondja, így is érezte Sándor jelenlétét.

"Baba mindig megy hozzá a temetőbe, én most itthonról emlékszem rá, beszélek hozzá, érzem őt, hallja és tudja, hogy gondolunk rá. A mai napig képtelen vagyok feldolgozni az elvesztését. Babának még rosszabb, ők egy udvarban laktak, a mai napig keresi, ha kilép a házából" - folytatta Guszti, aki már szervezi Sándor megemlékezését, ugyanis hamarosan letelik az 1 éves gyászidő. Márvány sírkövet készíttetett neki, nagy lakomára készülnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.