Megmutatta édesapját Lakatos Márk: "A kapcsolatunk a harcról szólt mindig..." - Fotó

Forrás: LifeTV -
apák napja Lakatos Márk apaság szeretet kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lakatos Márkról és édesapjáról 20 éve nem készült közös fotó.

Lakatos Márk sosem tagadta, milyen nehéz gyerekkora volt. A stylist rossz gyerek volt, így édesapja gyakran megbüntette: volt, hogy szíjjal verte.

"A verés szörnyű volt, nagyon rosszul éreztem tőle magam. Nem a fájdalom, hanem a megalázottság, tehetetlenség érzése fájt. Az apám ezt tanulta a nagyapjától, ezért nem haragszom már rá"

– mesélte korábban Bochkor Gábor műsorában.

A stylist 19 éves korában vallotta be édesapjának, hogy a fiúkhoz vonzódik. Márk erről évekkel ezelőtt a a Lakás talkshowban beszélt kendőzetlenül:

"Apámtól kettőnkről tanultam nagyon sokat, azt, hogy az indulatokat és a fájdalmakat nem szabad nagyon sokáig táplálni, hanem el kell jutni arra a pontra, hogy túllépj és össze tudj ölelkezni azzal az emberrel, akivel bármennyit is harcoltál, mégis az apád és van közös dolgotok, van közös szeretet"

–mondta akkor a stylist.

Márk most apák napja alkalmából mutatta meg édesapját:

"Csillagszórók! Apák napja van. Most jöttem rá, hogy 20 éve nincs közös fotónk az Öreggel..

.a kapcsolatunk a harcról szólt mindig, a megfelelésről, arról, hogy jó lehetek-e a szemében bármikor is. Rohadt egy dolog volt. Sokáig kűzdöttem érte-ellene. A szeretetéért. Pedig szeretett és szeret most is.

Az Ő módján, az Ő élete lehetőségei szerint. Amikor ezt megértettem, elmúlt a harc. Persze fájdalom van még mélyen valahol. De azért dolgozom, hogy feloldódjon egyszer. Boldog Apák Napját, Fater!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.