Elképesztő összeg: ennyibe kerül Demi Lovato jegygyűrűje

Forrás: IMDb -
jegygyűrű Demi Lovato gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak öt hónapja röppent fel a hír, hogy Demi Lovato újra szerelmes. Max Ehrich máris megkérte a kezét, nem is akármilyen gyűrűvel. Demi Lovato ujján egy hatalmas gyémánt csillog, aminek az ára is szép.

Csupán pár hónapja kezdett randizni Demi Lovato és Max Ehrich, ám úgy tűnik, az összezártság a karantén idején jót tett a kapcsolatuknak.

Olyannyira, hogy igen hamar szintet is léptek, Max megkérte az énekesnő kezét. Tette mindezt egy hihetetlen méretű gyémántgyűrűvel.

Szakértők szemügyre vették a fotó alapján a méretes ékszert, és megállapították, hogy 7,5-9 karátos lehet. Figyelembe véve a kő smaragd fromájú csiszolását, tisztaságát és színét, illetve az oldalán lévő apró kis gyémántokat is, nagyjából 250-500 ezer dollár között lehet az ára, azaz 75-150 millió forint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.