2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Kulcsár Edina ezért hagyott fel a képretusálással

Forrás: Polyák Attila/Origo -
retusálás Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina hosszas Instagram bejegyzésben fejtette ki véleményét a képmanipulálásról, valamint hozzátette, ő miért nem retusálja már a fotóit. 

„Pár évvel ezelőtt szinte minden egyes fotómon végeztem minimális változtatásokat. Persze próbáltam nem túlzásba esni, de egy picit azért állítgattam a programokkal a bőrömön, a szemem alatti karikákon és minimálisan az alakomon is, amin inkább most lenne indokolt faragni, de már nem teszem. Nem azért, mert hű de elégedett lennék magammal, hanem más miatt. Igazából 2 oldala is van a dolognak. 1: Mert boldog vagyok és nem a külsőségekre helyezem a hangsúlyt. Anyuka vagyok és ezáltal el kellett magamat 100%-ig fogadni, hogy a gyerekeim felé, maximális magabiztosságot és kiegyensúlyozottságot tudjak sugározni. 2: Közszereplő vagyok, akit sokan követnek, ezáltal kutya kötelességem olyan tartalmakat gyártani és azt az arcomat mutatni, amit teljes mértékig a valóságot adja át. Időm sincs, de leginkább kedvem nincs a képeimet gyönyörűen megszerkeszteni, ha mégis így teszek, akkor is inkább a színeket állítgatom, vagy mondjuk egy ruhán maradt címkét retusálok ki „ - elmélkedett posztjában Edina.

Forrás: Polyák Attila/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.