A babaváró bulin buktatta le hűtlen feleségét: "Ez a gyerek nem tőlem van!" - Videó

hűtlenség megcsalás babaváró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A babaváró buli remek alkalom arra, hogy összegyűljön a család és a barátok, és együtt örüljenek a leendő szülőkkel, ajándékokkal lepjék meg őket, és sok esetben itt derül ki a pici neme is. Ez a parti azonban nem várt fordulatot vett: nem csak a pici nemére derült fény.

A kínos eset főszereplője a férj, vagyis az "apa" volt, aki úgy döntött, ez a megfelelő alkalom arra, hogy lebuktassa hűtlen nejét - írja a The Sun.

A kép illusztráció Forrás: --

A férfi, mintha csak egy megható beszédbe kezdene, így szólt a vendégekhez:

"Mind tudjátok, hogy fiunk lesz. Itt van a terhességi teszt, ez mutatja, hogy apa leszek. De tudjátok, egy részleten átsiklottatok. Itt a bizonyíték, hogy a feleségem nem 4, hanem igazából 6 hónapos terhes."

Hirtelen senki sem tudta hova tenni ezt a kis monológot, a feleség is próbálja meggyőzni férjét, hogy ne itt mindenki előtt beszéljék ezt meg, menjenek ki. Ám a férfi nem hagyta abba.

"Ez a buli nem az enyém, hanem az övék, úgyhogy én most el is megyek" - azzal a férj fogta, és kiment, a felesége pedig utána. Közben valaki rátámadt a szeretőre.

A videó megtekintéséhez, kattints a szövegre:

Husband provides proof that the child is not his during baby shower in front of everyone, including the man she cheated with from r/trashy

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.