2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Tolvajok után nyomoz Tücsi és Nagy Adri

Tücsi tolvaj Nagy Adri keresik gardróbvásár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két szépséges édesanya, Tücsi és Nagy Adri nemrég egy hatalmas gardróbvásárt tartottak, ahol megunt vagy alig használt ruháikat adták el. Azonban kellemetlen meglepetés érte őket, mikor észrevették, hogy valakik fizetés nélkül távoztak a ruhákkal.

Nagy Adri és Tücsi régóta nagyon jó barátságot ápolnak egymással, így nem is volt kérdés kettejük között, hogy közösen szerveznek gardrób vásárt és szabadulnak meg a megunt ruháiktól. Az eseményre a koronavírus miatt korlátozott számban engedtek be érdeklődötöket, vásárolni kívánókat, így egy konkrét lista állt a rendelkezésükre arról, hogy kik érkeztek a vásárra.

Teljesen ledöbbentek, mikor rájöttek, hogy voltak olyanok, akik tisztességtelen módon úgy vittek el ruhákat, hogy nem fizettek érte. A közösségi oldalon szólította fel az illetőket Tücsi, hogy hozzák vissza a fizetés nélkül elvitt ruhákat - írja a Ripost.

„Azoknak pedig várnánk a jelentkezését, akik fizetés nélkül elsétáltak a kiválasztott portékákkal. Hiába voltatok sokan, pontosan tudjuk, hogy kik voltak és miket vittek el. Adunk esélyt a javításra, ha önként jelentkeztek"

- írta Tücsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.