Barta Sylvia meglepő dolgot árult el az időjárásról - Videó

Forrás: TV2 Mokka -
videó Barta Sylvia időjárás melegrekord
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az időjós elmondta, szubtrópusi levegő érkezik hazánkba. Barta Sylvia szerint akár 16 fok is mérhető majd, ami a melegrekordhoz nagyon közel jár.

Folytatódik a már-már tavaszias időjárás, Barta Sylvi elárulta, kifejezetten enyhe, szubtrópusi léghullámok érkeznek hazánkba. Akár 16 fok is mérhető majd, ami igen közel van a 17,5 fokos melegrekordhoz.
Az időjós szerint a hidegrekord valószínűleg nehezen lesz megdönthető, hiszen egyre enyhébbek a telek. A legalacsonyabb hőmérséklet -26 fok volt, ennek egy ideje a közelében sem jártunk.

A most bekövetkező hirtelen 15 fokos emelkedés a hőmérsékletben bizony komolyabb panaszokat is okozhat a frontérzékenyeknél, reumás betegeknél vagy a szív- és érrendszeri problémákkal küzdők esetében. Ám ha odafigyelünk a táplálkozásra, és rendszeresen mozgunk, ezek a tünetek enyhíthetőek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.